preps
Results 1 to 4 of 4

Thread: Stryker mag mount question

  1. #1
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    IL
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Stryker mag mount question

    I just bought this antenna and mounted it. ran wire and secured the wire. I now try to set swr and it either barley moves the needle or jumps to 3, sometimes i get a hum. ive tried two different meters one brand new to make sure it wasnt meter. new 1ft jumper from radio to meter. any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    765
    Thanks
    102
    Thanked 500 Times in 314 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    bad coax connector somewhere it sounds like.


  3. The Following User Says Thank You to JesseJamesDallas For This Useful Post:

    BOOTY MONSTER (11-28-2020)

  4. #3
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    IL
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I messed with it some more, I have changed 3 antennas, 2 radios, 2 new jump coax,2 different meters. I finally got a decent reading of 1.4 then turned cb off. turned back on and couldnt get needle to move again. i am lost. I have changed everything you can change and tried different combinations so i dont get it why it works once and then quits.

  5. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    RICHMOND VA.
    Posts
    653
    Thanks
    368
    Thanked 235 Times in 154 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    could be the coax connector on the radio . do you have a different radio to try on it or can you borrow one or try your radio on another antenna that is tuned properly ?

Visitors found this page by searching for

None

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •